Algemene voorwaarden - Portfolioshoots:

 1. De klant ontvangt in totaal 5 foto's op webformaat met logo. 
 2. Er mag 1 foto worden gekozen om te ontvangen op hoge resolutie zonder logo. 
 3. Extra foto's kunnen bijgekocht worden, in dat geval ontvangt klant de foto met en zonder logo. Deze foto's kosten €8,50 per foto. 
 4. De reiskosten van de fotograaf worden doorberekend: €0,19 per km vanaf 1738 (retour). 
 5. Wanneer de fotograaf al op locatie is als blijkt dat de fotoshoot niet doorgaat, worden de reiskosten doorberekend aan de klant.
 6. De fotograaf mag alle foto's gebruiken voor haar portfolio en alle foto's mogen op alle denkbare manieren worden gepubliceerd: visitekaartjes, flyers, cadeaubonnen, websites, posters, social media, etc. 
 7. De foto’s worden gekozen door de klant, aan de hand van de foto’s die de fotograaf doorstuurt met een watermerk erdoorheen.
 8. Foto’s met watermerk zijn onbewerkte foto’s, enkel de gekozen foto’s worden nabewerkt.
 9. Foto’s met watermerk worden binnen 7 dagen opgestuurd.
 10. De klant beslist binnen 7 dagen na het ontvangen van de foto’s met watermerk welke foto’s hij/zij wil ontvangen met logo op webformaat.
 11. De levertijd van de foto’s is, na het kiezen welke foto’s de klant wil ontvangen, maximaal 21 dagen, tenzij vooraf anders bepaald.
 12. Indien er meer foto’s zijn gekozen op webformaat met logo dan vooraf afgesproken, gaat de termijn van 21 dagen pas in wanneer er betaald is voor de extra foto’s.
 13. Foto’s mogen nooit worden bijgesneden/bewerkt en het logo mag er nooit worden afgesneden.
 14. De foto's met logo zijn geschikt voor delen op bijvoorbeeld social media, de foto's zonder logo zijn geschikt voor privé gebruik. Ook is het mogelijk om foto's zonder logo te gebruiken op bijvoorbeeld social media, zolang naam en website van fotograaf wordt genoemd: IP fotografie www.ipfotografie.nl 
 15. Fotoshoots zijn volledig op eigen risico; de fotograaf kan voor geen enkele schade aan klant en/of eigendommen van de klant aansprakelijk worden gesteld.
 16. Het auteursrecht blijft, tenzij anders afgesproken, altijd bij de fotograaf.
 17. Onder model wordt ieder persoon/dier verstaan die wordt gefotografeerd.